Available languages: SA   BG   CAT   CZ   NL   FR   GE
DE   IT   LT   NO   PT   RO   ES   UK

Els equips de resposta són internacionals

Els equips de Seguretat i Resposta a Incidents operen a nivell mundial per facilitar als usuaris la resposta als atacs dirigits contra els seus dispositius informàtics, independentment de la tecnologia utilitzada i de l'organització a la qual pertany l'usuari. A dia d' avui, moltes organitzacions disposen del seu propi equip de resposta a incidents intern i es centren en els incidents des de la seva pròpia perspectiva de negoci per protegir els seus clients i compradors. Els governs nacionals de tot el món estableixen equips per contrarestar els atacs, tant massius com especialitzats, contra els ciutadans, companyies i infraestructures crítiques nacionals, per al benestar i funcionament de la societat. Les denegacions de servei distribuïdes i els atacs de suplantació (phishing) són només dos exemples.

TI recolza la seva col·laboració

El Servei Trusted Introducer (TI) es va formar a l'any 2000 a Europa per ajudar a aquests equips a coordinar-se millor i així augmentar la seguretat general a causa de unes respostes més ràpides a atacs i noves amenaces. TI constitueix un pilar de confiança amb serveis addicionals especialitzats per a tots els equips de seguretat i resposta a incidents. TI també manté una base de dades d'aquests equips i proveeix un resum actualitzat del seu nivell de maduresa i habilitat demostrats. Per garantir això, hi ha un mecanisme de acreditació i certificació, basat en les millors pràctiques que s'han desenvolupat i comprovat al llarg de molts anys dins de la mateixa comunitat.

Trobar el seu equip de resposta

Per tal d'assolir els objectius, Trusted Introducer proporciona accés, a tots els usuaris i de forma gratuïta, a la cerca de la base de dades d'equips. Aquesta base de dades mostra tots els equips de resposta coneguts i registrats que són reconeguts per la comunitat TI. Pot cercar els equips més apropiats en funció del tipus d'equip, el país i l'estat.

No tots els equips que figuren a la base de dades de TI estan obligats a mantenir la seva informació de contacte - aquesta obligació només s'aplica als equips madurs que estan acreditats o certificats. Per tant, TI agraeix que faci, en qualsevol moment, una actualització o apunt per a una informació més acurada. Si troba una informació o dades de contacte no actualitzades, si us plau contacti amb nosaltres!

Formar part de la Comunitat Trusted Introducer

Si vostè representa a un equip de resposta de seguretat o d’incidents que apareix a la base de dades de Trusted Introducer, és benvingut a oferir l'actualització més recent de la informació referent al seu equip!

Si representa a un equip que encara no és a la llista, li recomanem que es registri a Trusted Introducer. La informació addicional que descriu en detall aquest procés, només està disponible en anglès, donat a que l’anglès és generalment acceptat com el llenguatge estàndard per a tots els equips de resposta que treballen en la comunitat internacional, tant dins d'Europa com d'arreu del món.

Si necessita més informació sobre els equips de resposta, la seva cooperació i com participar en el repte que tots compartim per proporcionar més seguretat als nostres ciutadans, empreses, clients, pacients, companys, a les infraestructures crítiques, etc.: si us plau, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres a ti@trusted-introducer.org!